Огњен Тадић у зимском сну

Своје обраћање након избора 2010. године, кандидат СДС за предсједника РС је завршио ријечима "Лаку ноћ Републико Српска", а данас знамо да то није било без разлога. Како сазнајемо, Огњен Тадић вријеме од избора заиста није провео будан. Потпредсједник СДС се налази у хибернацији, односно крионички индуцираном зимском сну. У питању је био раније договорен […]

петак, 1 априла, 2011 / 11:26

Своје обраћање након избора 2010. године, кандидат СДС за предсједника РС је завршио ријечима "Лаку ноћ Републико Српска", а данас знамо да то није било без разлога.

Како сазнајемо, Огњен Тадић вријеме од избора заиста није провео будан. Потпредсједник СДС се налази у хибернацији, односно крионички индуцираном зимском сну. У питању је био раније договорен експеримент руских научника из Роскосмоса (руска НАСА) као дио нових напора за безбједно путовање човјека на Марс.

Планета бога рата била је и раније предмет експеримената руских научника, као што је пројекат дуге временске изолације у затвореном простору, као циљ пројекције понашања људи у таквим условима на дуже вријеме, односно колико би требало данашњим достигнућима у ракетном погону, да се стигне до Марса.

На овај начин се објашњава Тадићева неактивност у медијима, али се наглашава да се хибернација може окончати у сваком тренутку.

– У случају да би космонаути били принуђени да изврше неке поправке, или би дошло до било какве ванредне ситуације, у могућности смо да их пробудимо у најкраћем року. Тако је и у овом случају, уколико дође до било какве потребе за гласањем.

Јако нам је драго да је господин Тадић пристао да нам помогне, пошто је формирање власти у БиХ једнако дуг, стресан и неизвјесан пројекат као и путовање на Марс, који нам омогућује идеалне компаративне услове, рекао је Јевгениј Долгоруков, шеф овог научног пројекта.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор