Одборничке рокаде у СО Требиње

ТРЕБИЊЕ – Веселко Сенић, досадашњи одборник ДНС-а у Скупштини општине Требиње, од данас је одборник СНСД-а, док ће Марко Спаић из Српске радикалне странке РС и Данило Милишић из Покрета за Требиње убудуће у општинском парламенту дјеловати као независни одборници. Спаић је на сједници Скупштине оштине рекао да убудуће жели да слободно и самостално размишља […]

среда, новембар 18, 2009 / 12:00

ТРЕБИЊЕ – Веселко Сенић, досадашњи одборник ДНС-а у Скупштини општине Требиње, од данас је одборник СНСД-а, док ће Марко Спаић из Српске радикалне странке РС и Данило Милишић из Покрета за Требиње убудуће у општинском парламенту дјеловати као независни одборници.

Спаић је на сједници Скупштине оштине рекао да убудуће жели да слободно и самостално размишља и да дјелује на добробит грађана Требиња.

Српска радикална странка РС тренутно има једног одборника, док ће Покрет за Требиње, након иступања Милишића, у општинском парламенту имати два одборника.

Владајућа коалиција, са СНСД-ом на челу, до сада је имала 16 одборника, док је опозициони блок чинило 15 одборника.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *