Ноћас од Сарајева до Бијељине – Пуцњаве, саобраћајке, туче, свађе…

Извјештаји два ЦЈБ о протеклом дану и ноћи на њиховом подручју. Мушкарац чији су иницијали С.М. из Источне Илиџе лишен је слободе, јер је пуцао у ваздух из ватреног оружја, саопштено је из Центра јавне безбједности Српско Сарајево. С.М. је синоћ око 22.00 часа у Улици српских палих бораца у Источној Илиџи пуцао из ватреног […]

понедељак, 6 августа, 2012 / 11:21

Извјештаји два ЦЈБ о протеклом дану и ноћи на њиховом подручју.

Мушкарац чији су иницијали С.М. из Источне Илиџе лишен је слободе, јер је пуцао у ваздух из ватреног оружја, саопштено је из Центра јавне безбједности Српско Сарајево.
С.М. је синоћ око 22.00 часа у Улици српских палих бораца у Источној Илиџи пуцао из ватреног оружја у ваздух.

У току је документовање предмета.

Мушкарац чији су иницијали К.Б. са Пала у пијаном стању је вријеђао, вербално нападао и пријетио својој сестри Р.Б, са којом живи у породичној заједници. Он је због тога лишен слободе и приведен у службене просторије до отрежњења.

У посљедња 24 часа радници полиције контролисали су 142 возила и возача, уручили 121 прекршајни налог, легитимисали 21 лице, те из саобраћаја искључили пет возача – четири због управљања возилом под утицајем алкохола и једно због управљања возилом прије стицања законског права.

ЦЈБ Бијељина

Двадесетдвогодишњи Д.С. из села Батковић код Бијељине теже је повријеђен када је аутомобилом слетио са пута, потврђено је Срни у Центру јавне безбједности /ЦЈБ/ Бијељина.

Младић је задобио повреде главе опасне по живот и хитно је превезен у Београд на даље лијечење.

Саобраћајна незгода догодила се у јуче у 2.40 часова у Улици Семберских ратара у насељу Батковић.

Из бијељинског ЦЈБ наводе да је непознато лице провалило кроз балконска врата у кућу, власништво М.К. у Улици Бориса Пастерника у Бијељини и украло 5.300 КМ. Истрага је у току, као и рад на проналаску починиоца.

На подручју које покрива ЦЈБ Бијељина у протекла 24 часа јавни ред и мир нарушен је по два пута у Бијељини, Власеници и Зворнику и једном у Јањи.