Небојша Вукановић кандидат у Требињу

Небојша Вукановић кандидовао се за начелника општине Требиње на предстојећим локалним изборима као независни кандидат. Вукановић је потврдио да ће наступити као независни кандидат и да очекује повјерење бирача који желе системске промјене и млађи кадар са новим идејама и бољом визијом будућности. Новинар и наш сарадник и пријатељ је нагласио да ће се залагати […]

субота, 26 маја, 2012 / 10:13

Небојша Вукановић кандидовао се за начелника општине Требиње на предстојећим локалним изборима као независни кандидат.

Вукановић је потврдио да ће наступити као независни кандидат и да очекује повјерење бирача који желе системске промјене и млађи кадар са новим идејама и бољом визијом будућности.

Новинар и наш сарадник и пријатељ је нагласио да ће се залагати да стручност и знање буду приоритет приликом запослења,а не страначка припадност.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Требиње је актуелни начелник Доброслав Ћук, а ПДП-а Славко Вучуревић, чију су кандидатуру до сада јавно подржали општински одбори СДС-а и ДП-а.

Локални избори у БиХ, према одлуци Централне изборне комисије БиХ, биће одржани 7. октобра.0 КОМЕНТАРА

  1. Срећно, Небојша!

    Да је правде и мозга, да је бриге за будућност, храбрости и снаге за обрачун са мафијом, љубави за родну груду и свој народ, богобојазности – ти би победио. Од срца то желим и уздам се у оне који ће у октобру бити у прилици да то и покажу.

  2. Postovao sam dosadasnji rad Vukanovica, ali je ovo dokaz da je sve na prodaju samo je pitanje cijene. Ja sam odavno cuo da je od kadrova SNSD-a koji upravljaju HET-om dobio pare da se kandiduje i na taj nacin pomogne Cuku. Sasvim je jasno da niko nece od glasaca SNSD-a glasati za njega nakon svih priloga koje je pravio protiv njih. I u kampanju ce mu biti zadatak da ih napada da bi sto vise glasova uzeo opoziciji koja ce jedinstveno nastupiti. Misljenja sam da ce uprkos tome Slavko postati nacelnik a Vukanovic poslije izbora nece biti ni nacelnik a nazalost ni novinar, bar ne postovan novinar.

  3. Можда некима изгледа неприхватљиво али да не фантазирамо превише: овдје је могуће бити за или против СНСД. Када буде демократије не кажем, нека буде више кандидата, али сада то није могуће. И све ми ово смрди: као фол независни кандидати, ДНС који глуми као опозицију, а са Милом у говнима до врата, СДС у Бања Луци и ПДП у Котор Вароши… Гдје год не буде јасна слика против СНСД-а нека је петљавина и продаја. Јер се руши РЕЖИМ и ЈЕДАН ЧОВЈЕК а не политика. Ње и нема док је овог монструма!