Небојша Вукановић кандидат у Требињу

Небојша Вукановић кандидовао се за начелника општине Требиње на предстојећим локалним изборима као независни кандидат. Вукановић је потврдио да ће наступити као независни кандидат и да очекује повјерење бирача који желе системске промјене и млађи кадар са новим идејама и бољом визијом будућности. Новинар и наш сарадник и пријатељ је нагласио да ће се залагати […]

субота, 26 маја, 2012 / 10:13

Небојша Вукановић кандидовао се за начелника општине Требиње на предстојећим локалним изборима као независни кандидат.

Вукановић је потврдио да ће наступити као независни кандидат и да очекује повјерење бирача који желе системске промјене и млађи кадар са новим идејама и бољом визијом будућности.

Новинар и наш сарадник и пријатељ је нагласио да ће се залагати да стручност и знање буду приоритет приликом запослења,а не страначка припадност.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Требиње је актуелни начелник Доброслав Ћук, а ПДП-а Славко Вучуревић, чију су кандидатуру до сада јавно подржали општински одбори СДС-а и ДП-а.

Локални избори у БиХ, према одлуци Централне изборне комисије БиХ, биће одржани 7. октобра.0 КОМЕНТАРА

 1. Najglasniji najvise problema prave .
  Uzece nesto malo glasova opozicije i pomoci Cuku da pobjedi.
  Jadno

 2. Tačno će Vukan pošteni uzeti glasove Vučureviću i pomoći Ćuku kakvog li paradoksa ccc 🙁

 3. Срећно, Небојша!

  Да је правде и мозга, да је бриге за будућност, храбрости и снаге за обрачун са мафијом, љубави за родну груду и свој народ, богобојазности – ти би победио. Од срца то желим и уздам се у оне који ће у октобру бити у прилици да то и покажу.

 4. Slavko Vučurović, PDP kandidat, zajednički će biti podržan od svih važnijih polititičkih partija u Trebinju. Grijese svi koji misle da Vukan uzima glasove Vučurevići, ne, naprotiv uzeće glasove CUKU,dodikovom cuku.

 5. Postovao sam dosadasnji rad Vukanovica, ali je ovo dokaz da je sve na prodaju samo je pitanje cijene. Ja sam odavno cuo da je od kadrova SNSD-a koji upravljaju HET-om dobio pare da se kandiduje i na taj nacin pomogne Cuku. Sasvim je jasno da niko nece od glasaca SNSD-a glasati za njega nakon svih priloga koje je pravio protiv njih. I u kampanju ce mu biti zadatak da ih napada da bi sto vise glasova uzeo opoziciji koja ce jedinstveno nastupiti. Misljenja sam da ce uprkos tome Slavko postati nacelnik a Vukanovic poslije izbora nece biti ni nacelnik a nazalost ni novinar, bar ne postovan novinar.

 6. Много глуп потез, ово само Ћуку иде у прилог и никоме више x-(

 7. Ne vjerujem u ovo sto profesor kaze je Nebojsa kupljen. Znam da je md kupio mnogo i mnoge, nazalost i crkvene velikodostojnike, ali vjerujem da jos ima ljudi koji nemaju cijenu.Mislim su ovo propaganda i manipulacija jer rezimi pa i ovaj nas, opstaju zahvaljujuctoj toj masineriji.

 8. А шта може бити разлог Вуканове кандидатуре? Побиједити не може. Једино узети дио гласова незадовољних и помоћи Ћуку. Јадно! Јбте од ових новинара никада хљеба. Баш шљам!

 9. Можда некима изгледа неприхватљиво али да не фантазирамо превише: овдје је могуће бити за или против СНСД. Када буде демократије не кажем, нека буде више кандидата, али сада то није могуће. И све ми ово смрди: као фол независни кандидати, ДНС који глуми као опозицију, а са Милом у говнима до врата, СДС у Бања Луци и ПДП у Котор Вароши… Гдје год не буде јасна слика против СНСД-а нека је петљавина и продаја. Јер се руши РЕЖИМ и ЈЕДАН ЧОВЈЕК а не политика. Ње и нема док је овог монструма!

Оставите одговор