Наше је боље: Ковлај и Емби репују ноћу

Све је рађено у продукцији екипе Шаолин Студија – стајало је у тексту којим смо замољени да представимо нумеру Ноћни реп у изведби Ковлаја и Ембија. И ми јесмо. Прегледом спота, односно одјавне шпице, утврдили смо да Шаолин студио има ћирилични логотип. И ту се све драстично измјенило. Испоставило се, да се и спот потпуно […]

уторак, април 9, 2013 / 23:42

Све је рађено у продукцији екипе Шаолин Студија – стајало је у тексту којим смо замољени да представимо нумеру Ноћни реп у изведби Ковлаја и Ембија. И ми јесмо.

Прегледом спота, односно одјавне шпице, утврдили смо да Шаолин студио има ћирилични логотип. И ту се све драстично измјенило.

Испоставило се, да се и спот потпуно уклапа у Фронталову меку душу, односно да је домаће производње и још уз то снимљен у Бањој Луци. Момцима желимо пуно успјеха, а у остатку обавјештења нам је писало:

Монтажу и постпродукцију су радили Немања Рауш и Милан Влајков Ковлај, док је за продукцију пјесме задужен био Бранко Давидовић Морбид. Микс и мастер потписује Игор Сузић Министар.

Пјесма је снимана у бањолучком студију “Ектос”, а ништа од овога не би било могуће без подршке омладинске организације Бесплатне (слободне?) вјештине (Free Skill) из Приједора која је обезбедила комплет опрему за снимање овог видео спота.

Тренутно је у току снимање новог албума, који ће бити посебан, доступан свима и за кога је у припреми посебан вид промоције.

Ковлај је ем-си (како се то каже српски?) из Бање Луке. Активно снима од 2004. године и иза себе има демо албум, масу гостовања и два видео спота за синглове "Знаш ме" и "Ноћни Реп".Оставите одговор