Мурињо се извинио навијачима Реала

Тренер фудбалера Реала из Мадрида Жозе Мурињо извинио се данас навијачима тог клуба што је "изгубио живце” и ушао у сукоб са играчима и члановима стручног штаба Барселоне у утакмици Суперкупа Шпаније. „Желим да се извиним свим присталицама Реала и не само њима, због свог понашања у последњој утакмици. Неки људи у фудбалу су научили […]

среда, 24 августа, 2011 / 06:27

Тренер фудбалера Реала из Мадрида Жозе Мурињо извинио се данас навијачима тог клуба што је "изгубио живце” и ушао у сукоб са играчима и члановима стручног штаба Барселоне у утакмици Суперкупа Шпаније.

„Желим да се извиним свим присталицама Реала и не само њима, због свог понашања у последњој утакмици. Неки људи у фудбалу су научили да буду лицемјери, да се сакривају и причају тихо само у тунелима где их многи не чују. Ја не желим да будем лицемјер”, навео је Мурињо у саопштењу.

Фудбалски савез Шпаније данас је покренуо дисциплински поступак против Муриња због инцидената у реванш утакмици Суперкупа против Барселоне. Уколико буде проглашен кривим Мурињо би могао да добије 12 утакмица суспензије.

Морињо је навео и да не размишља о могућем одласку из мадридског клуба.

„Само они који ме не познају могу да мисле да желим да одем из Реала. Нема шансе”, казао је Мурињо коме уговор са Реалом истиче у лето 2014. године.

У поменутој утакмици два највећа шпанска клуба црвене картоне зарадили су играчи Реала Месут Езил и Марсело, односно нападач Барселоне Давид Виља.