Мултијезични Мајкрософт

Компанија "Мајкрософт" пласирала је на тржиште претраживач "Интернет експлорер 9" који је доступан на 93, а "Офис 2010" на 94 свјетска језика, међу којима су сва три службена језика и два писма у БиХ. Директорица "Мајкрософта БиХ" Лејла Зукић-Кривдић рекла је да су "Офис 2010" и "Интернет експлорер 9" најзаступљенији производи ове компаније у свијету […]

среда, 1 јуна, 2011 / 11:45

Компанија "Мајкрософт" пласирала је на тржиште претраживач "Интернет експлорер 9" који је доступан на 93, а "Офис 2010" на 94 свјетска језика, међу којима су сва три службена језика и два писма у БиХ.

Директорица "Мајкрософта БиХ" Лејла Зукић-Кривдић рекла је да су "Офис 2010" и "Интернет експлорер 9" најзаступљенији производи ове компаније у свијету који имају за циљ стварање бољег корисничког искуства и повећање продуктивности, како приватних, тако и пословних корисника.

"Чинећи ове производе доступним на службеним језицима и писмима у БиХ, `Мајкрософт` се још више приближава локалним корисницима и још једном потврђује да су нам сви корисници, без обзира на величину тржишта подједнако битни", истакла је Зукић-Кривдић.

Према њеним ријечима, "Интернет експлорер 9", заједно са виндоус оперативним системом и савременим хардвером, трансформише могућности интернета, а уз "Офис 2010" компанија дефинише будућност продуктивности и омогућава организацијама и компанијама да уштеде, иновирају и развијају се како њихови запослени користе повластице рада на рачунарима, телефонима и интернет претраживачима, саопштено је из "Мајкрософта БиХ".