Милић: Од следећих избора СНП у власти

Социјалистичка народна партија (СНП) важна је политичка групација и послије наредних парламентарних избора биће доминантна политичка партија која ће учествовати у власти, изјавио је предсједник ове странке Срђан Милић. Милић је истакао да у СНП-у нема ни персоналних ни програмских сукоба. "Сједнице Главног одбора су отворене за новинаре и сви могу да виде и чују […]

субота, новембар 19, 2011 / 08:58

Социјалистичка народна партија (СНП) важна је политичка групација и послије наредних парламентарних избора биће доминантна политичка партија која ће учествовати у власти, изјавио је предсједник ове странке Срђан Милић.

Милић је истакао да у СНП-у нема ни персоналних ни програмских сукоба. "Сједнице Главног одбора су отворене за новинаре и сви могу да виде и чују како се ради у нашој партији", рекао је Милић подгоричкој Телевизији Ин.

Он је оцијенио да лидере Покрета за промјене Небојшу Медојевића и Нове српске демократије Андрију Мандића брине снага СНП-а.

"Чињеница је да су они захваљујући начину на који се баве политиком дошли у ситуацију да изгубе бар по 50 одсто оних људи који су их гласали. Тешко је њима сазнање да комесар за проширење Штефан Филе дође у Подгорицу и разговара само са мном, од предсједника свих парламентарних партија, укључујући и оне на власти и у опозицији", рекао је Милић.

Лидер СНП-а је нагласио да се неће бавити оним што о њему причају Медојевић или Мандић.

"СНП је важна политичка групација и послије наредних парламентарних избора биће доминантна политичка партија и биће у власти", поручио је Милић.

Он је навео да ће бити прилике да у марту на ванредним парламентарним изборима предводи листу СНП-а и поново се врати у парламент. "Показаћемо на изборима поново нашу снагу", закључио је Милић.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *