Медојевић: Врх полиције у контакту са Шарићем

Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић рекао је да има информације да је директор црногорске Управе полиције Веселин Вељовић у континуираном контакту са Дарком Шарићем, оптуженим за шверц кокаина.

недеља, 20 марта, 2011 / 11:22

Он је најавио да ће већ сутра тражити од државног тужиоца да испита те наводе, објашњавајући да се у њима можда крије разлог за, како каже, огромне пропусте полиције приликом хапшења Шарића и његових сарадника, пишу данашње "Вијести".

Медојевић је рекао да његове информације, до којих је дошао путем својих приватних извора, говоре да су директор црногорске Управе полиције и Шарић у контакту још од када је Вељовић био на челу пљеваљске полиције, а да су ти контакти настављени и касније у Подгорици.

"Одређене индиције показују да је Шарић долазио у полицијски камп на Златици док је Вељовић био командир специјалних јединица…Имам информације да је Шарић био спонзор САЈ-а и Вељовића лично", рекао је Медојевић.

Лидер ПзП-а је додао да је индикативно да је бивши Вељовићев пашеног Мића Рабреновић био први власник "Муниципијума", пљеваљског ноћног клуба, који је касније купио Шарић.

"Постоје индиције да је Вељовић у континуираном контакту са Дарком Шарићем, што наводи на сумњу да и пропусти у поступању полиције током хапшења Шарића и његових сарадника могу имати везе са тим", рекао је Медојевић.

Вељовић је одбио да коментарише ове наводе и најавио да ће Медојевића тужити због изношења неистина.

"Не желим да коментаришем неистине посланика Медојевића, а своје грађанско право остварићу пред надлежним судом", рекао је Вељовић "Вијестима".Оставите одговор