Maнчестерска веза: Џеко у петак навија за Србију

Српски фудбалски репрезентативац Матија Настасић рекао је да је за утакмицу са Хрватском у Загребу најважније сачувати смиреност и сачекати шансу. “Најважније је да останемо мирни на Максимиру, да не обраћамо пажњу на ствари ван терена. Претпостављам да ће бити провокација са трибина, али надам се да им нећемо подлећи. Имамо квалитет да нападнемо Хрватску, […]

понедељак, март 18, 2013 / 14:44

Српски фудбалски репрезентативац Матија Настасић рекао је да је за утакмицу са Хрватском у Загребу најважније сачувати смиреност и сачекати шансу.

“Најважније је да останемо мирни на Максимиру, да не обраћамо пажњу на ствари ван терена. Претпостављам да ће бити провокација са трибина, али надам се да им нећемо подлећи. Имамо квалитет да нападнемо Хрватску, али све зависи како ће се одвијати утакмица”, рекао је Настасић новинарима на окупљању српског тима у Старој Пазови.

Он је открио и да ће саиграч из Манчестер Ситија Един Џеко на утакмици Хрватска – Србија навијати за њега и Александра Коларова.

“Причао сам са Џеком о дуелу Србије и Хрватске и рекао ми је да ће навијати за нас у петак. Знамо да и њих чека важна утакмица са Грчком”, истакао је Настасић.

Утакмица измедју Хрватске и Србије игра се у петак од 18 сати на Максимиру.Оставите одговор