Малчански берберин опет пао због друштвених мрежа

Осуђени силоватељ чији су иницијали Н.Ј. /45/ из околине Ниша, прозван "малчанским берберином" због начина на који је злостављао жртве, поново је ухапшен због сумње да је извршио кривично дјело прогањање.

субота, 13 октобра, 2018 / 12:12

Директор полиције Србије Владимир Ребић рекао је да се ово лице терети да је са свог профила на друштвеној мрежи "Фејсбук" у дужем периоду прогањао порукама већи број жена.

"Поводом информације о могућим претњама, у складу са надлежним вишим тужилаштвом извршен је претрес и њему је јуче одређено задржавање због кривичног дела прогањања", рекао је Ребић за Радио-телевизију Србије.

Он каже да је ово лице у јануару изашло са одслужења затворске казне због силовања.

Н.Ј. је тражио од прогоњених жена да му доставе своју исјечену косу или се нудио да их шиша у замјену за новчану надокнаду.

Медији су писали о пријетњама и сексуалном узнемиравању Н.Ј., наводећи да се ради о Нинославу Јовановићу, прозваном "малчански берберин" због начина на који је злостављао жртве у мјесту Малча.

Јовановић је 2006. године осуђен на 15 година затвора јер је једну дванаестогодишњакињу силовао, а другу покушао да силује, претходно им ошишавши косу маказама.

На слободу је изашао три године раније, након што му је Врховни суд Србије смањио казну на 12 година, уз образложење да је између претходних и нових силовања прошло више од 10 година.

Према наводима медија, Јовановић је и раније био осуђиван за силовања и превару.1 КОМЕНТАР

  1. Тако и треба, курчио се умјесто да је из захвалности дошао у најближи одбора и задужио фантомку.
    Нема више појединачних акција, Слина & Керамичар сада изводе сложеније задатке.
    Херцеговачка, хеликоптер, депо, Ивановић,…