Мајкл Мур на Политичкој академији СДС

Политичка академија Српске демократске странке (СДС) организује приказивање филма Мајкла Мура, "Капитализам: љубавна прича". Након пројекције, предвиђена је и дискусију о филму. Пројекција ће бити организована у четвртак 22.12.2011. године са почетком у 19:00 часова у просторијама Српске демократске странке, ул. Јована Дучића 23а/25 (у Чајевцу) у Бањој Луци.

субота, 17 децембра, 2011 / 16:51

Политичка академија Српске демократске странке (СДС) организује приказивање филма Мајкла Мура, "Капитализам: љубавна прича".

Након пројекције, предвиђена је и дискусију о филму.

Пројекција ће бити организована у четвртак 22.12.2011. године са почетком у 19:00 часова у просторијама Српске демократске странке, ул. Јована Дучића 23а/25 (у Чајевцу) у Бањој Луци.0 КОМЕНТАРА

  1. Мислио сам из наслова…а и што сам то мислио?Баш сам испао глуп.Таман се понадах да опозиција није стерилна.Ала се преварих,колико сам био глуп.

    Добар документарац,али за оне који су остали без кућа у Америци захваљујући суровом капитализму.Не знам због чега се то приказује,ми и онако не мислимо добро о Америма.Неке друге ефекте који би нама помогли,не могу да пронађем..

    Онда могу приказати и овај документарац.Ни он нам неће помоћи,али ће бар бити забавно:

    http://www.youtube.com/watch?v=D5E5TjkDvU0