Мајкл Мур на Политичкој академији СДС

Политичка академија Српске демократске странке (СДС) организује приказивање филма Мајкла Мура, „Капитализам: љубавна прича“. Након пројекције, предвиђена је и дискусију о филму. Пројекција ће бити организована у четвртак 22.12.2011. године са почетком у 19:00 часова у просторијама Српске демократске странке, ул. Јована Дучића 23а/25 (у Чајевцу) у Бањој Луци.

субота, децембар 17, 2011 / 16:51

Политичка академија Српске демократске странке (СДС) организује приказивање филма Мајкла Мура, „Капитализам: љубавна прича“.

Након пројекције, предвиђена је и дискусију о филму.

Пројекција ће бити организована у четвртак 22.12.2011. године са почетком у 19:00 часова у просторијама Српске демократске странке, ул. Јована Дучића 23а/25 (у Чајевцу) у Бањој Луци.0 КОМЕНТАРА

  1. Мислио сам из наслова…а и што сам то мислио?Баш сам испао глуп.Таман се понадах да опозиција није стерилна.Ала се преварих,колико сам био глуп.

    Добар документарац,али за оне који су остали без кућа у Америци захваљујући суровом капитализму.Не знам због чега се то приказује,ми и онако не мислимо добро о Америма.Неке друге ефекте који би нама помогли,не могу да пронађем..

    Онда могу приказати и овај документарац.Ни он нам неће помоћи,али ће бар бити забавно:

    http://www.youtube.com/watch?v=D5E5TjkDvU0

  2. DA da glupan si. Što ne misliš bolan dobro o Amerima, je li što ti nogiraše predsjednika? A, zaboravio si da ga je njegov tenk dovezao,uvezao i zavezao na tron. Ima li iko suroviji od tvoga firera. Mogao ti je dati bolji posao, nego posao rektumefendije.

  3. Опозиција не да је стерилна већ је мизерна. Што нешто од оног новца не уложе у документарац са истраживачком причом о пљачки народа? Врана врани очи не вади.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *