Лукач, из предсједништва СНСД: Говедарица чује рафале и спрема се да опет дезертира

Члан Предсједништва СНСД-а Драган Лукач изјавио је Срни да предсједник СДС-а Вукота Говедарица „сваким даном све више губи живце јер кампања ‘Савеза за нешто’ не иде никако добро и он само може да сања о посјећености трибина као у табору СНСД-а“.

среда, септембар 12, 2018 / 23:05

„И зато Говедарица прича о експлозијама, бомбама и рафалима у Републици Српској, а врло добро зна да оно што се деси у Сарајеву само у току једног викенда, у Републици Српској се не деси за цијели мјесец. Али, пошто Говедарица има педигре најпознатијег дезертера, очито тражи изговор да поново дезертира, јер су се чули рафали које његови танки живци не могу издржати. Надам се да ће неки камион са брашном убрзо кренути пут Србије, а сигуран сам да Вукота неће закаснити да се убаци у транспорт“, истакао је Лукач.

Он је рекао да су се „Говедарица и његови другови из опозиције појавили на Тргу у Бањалуци са намјером да отјерају тим адвоката који покушавају да воде независну истрагу о страдању Давида Драгичевића, јер знају да су ти адвокати изјавили да неће дозволити мијешање политике и политичара у њихов посао или ће се у супротном повући“.

„Говедарици и екипи никако не одговара да се случај оконча прије избора. Они су се на овај начин смишљено умијешали како би спријечили адвокате, који интензивно раде на случају, да заврше свој посао, те да изађу у јавност са својом верзијом случаја. Та верзија њима неће одговарати, јер истина је само једна, а она њиховом лешинарењу не иде у корист“, поручио је Лукач.6 КОМЕНТАРА

  1. Сада је све много јасније.
    Свуда и у сваком одбору сте им потурили џуџубана виски од којег су они проговорили гуарани језик.
    Испоштени због дугог боравка у опозицији а газда у Сарајеву слабо храни после двије џуџубане свуда чују рафале, пуцали би, пржили киселином ко Мерчеп,флашом у главу.
    М
    Наиван сам био када сам мислио да се гуарани није чуо до Бање Луке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *