ПДП протествује против Лукачевог прозивања тужилаштва у случају ДД

Клуб посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске осуђује изјаву министра Драгана Лукача којом одговорност са нерјешавања случаја убиства Давида Драгичевића пребацује на све друге, осим на МУП РС и тужилаштво.

Лукачево сакаћење Ћулума

Пошто се МУП Српске понаша као слон у стакларској радњи, када се након близу годину дана неко сјети, и то мјесецима након избора, да постоје закони који регулишу јавна окупљања, те се његује аутизам у односу са јавношћу, треба чути и мисли бивших инсајдера у овој институцији.


Зашто МУП РС није објавио имена смијењених и унапријеђених?

МУП Српске би стварно требао мало да се запита зашто је тајна ко су смијењени појединци и зашто, када ће се то већ брзински сазнати и обзнанити, јавност до тих података долази из других извора, а не оног најрелевантнијег?СДС и Лукач: Од краља Александра Обреновића, до мотива Драгичевић

Извјештај министра унутрашњих послова Драгана Лукача о “насилном државном удару“ против Давора Драгичевића, Драшка Станивуковића и Жељка Дабића наставак је обрачуна и прогона оних који траже само један одговор – ко је убио Давида Драгичевића?


Мектић: Лукач био припадник Специјалне маневарске јединице тзв. Армије БиХ

Предизборно злоупотребљавање јавности и дјеловање типа „институцијом ћеш ме, институцијом ћу те“ између два безбједносна министра, наставља се данашњим изношењем података Министра сигурности БиХ, о томе како је Драган Лукач 1992. био на страни тзв. Армије БиХ.Реслови Лукачеве конференције: Митинзи 5. октобра, Владо Ковачевић, мијешање у изборе

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је да скуп „Правда за Давида“ још није службено најављен, те није ни законски одобрен за петак, 5. октобар, додавши да је, према информацијама којима располаже, могуће да се на њему појаве разне навијачке групе и одређена лица која имају проблематичну прошлост и која су спремна да нарушавају јавни ред и мир.


Вукота одбацује Лукачеве наводе – СДС ће поднијету тужбу за клевету

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач злоупотријебио је своју функцију и поново се ставио у позицију и тужиоца и судије као и у случају Давида Драгичевића, поручио је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица.


МУП РС демантује Журнал, али најприје јер је текст пренио портал БН ТВ

Mинистарство унутрашњих послова Републике Српске демантује наводе из текста који је објавио портал „Журнал.инфо“, а преузео портал БН телевизије, под називом „ЧУВАР РЕДА У РС: Лукач незаконито пробио буџет за више од 600.000 КМ!“.