Либија: Укрцавање почело

У либијској луци Рас Лануф почело је укрцавање на брод “Свети Стефан 2“ којим би у Луку “Бар“ требало да стигне око 300 српских држављана, јавила је Радио-телевизија Србије. Укрцавање на "Свети Стефан" требало је да буде обављено још јуче, али је морало бити одгођено због лоших временских прилика.   Брод је закупила руска компанија […]

понедељак, фебруар 28, 2011 / 12:30

У либијској луци Рас Лануф почело је укрцавање на брод “Свети Стефан 2“ којим би у Луку “Бар“ требало да стигне око 300 српских држављана, јавила је Радио-телевизија Србије.

Укрцавање на "Свети Стефан" требало је да буде обављено још јуче, али је морало бити одгођено због лоших временских прилика.

 

Брод је закупила руска компанија за коју у Либији раде грађани неколико држава региона и он је из барске луке кренуо прије четири дана.

 

Из Либије за Црну Гору, фериботом "Свети Стефан 2", треба да се евакуишу, осим српских држављана, и преостали црногорски и руски држављани.

 

Српски држављани који на турском броду плове за Мармарис, њих 24, требало би уз помоћ српског конзулата у току дана да стигну у Београд.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *