Крпа и закрпа: СДА упозорила СНСД да се не игра интегритетом БиХ

Странка демократске акције (СДА) најоштрије је осудила најаву СНСД-а, како је то данас за медије изјавио предсједник извршног одбора те странке, да на Сабору 25. априла ове године усвоји Резолуцију о „самосталној и слободној РС“. Та странка је упозорила СНСД и његово вођство "да се не играју са територијалним интегритетом Босне и Херцеговине". Истичу да […]

четвртак, април 9, 2015 / 20:15

Странка демократске акције (СДА) најоштрије је осудила најаву СНСД-а, како је то данас за медије изјавио предсједник извршног одбора те странке, да на Сабору 25. априла ове године усвоји Резолуцију о „самосталној и слободној РС“.

Та странка је упозорила СНСД и његово вођство "да се не играју са територијалним интегритетом Босне и Херцеговине".

Истичу да би било каква активност у том правцу у основи значила негацију Дејтонског мировног споразума и не би довела до самосталне РС, већ до њеног нестанка.

"Позивамо институције за провођење закона у БиХ да прате ову активност која представља увод у тешко кривично дјело и да реагирају. Такође, позивамо институције међународне заједнице да искористе свој мандат и на вријеме спријече ову опасну активност", саопштено је из Службе за односе с јавношћу СДА. 0 КОМЕНТАРА

  1. Ne bih me iznenadilo da su se ove dvije stranke dogovorile da malo podignu tenzije.Šta drugo oni mogu i da ponude svojim glasačima osim prazne priče.Gospodo okrenite se stvarnim problemima u BiH,okrenite se ekonomiji i pokušajte ovim ljudima bar malo popraviti životni standard.Dosta je bilo stradanja.Pustite ljude da normalno žive i pomozite im ako možete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *