Коалиција има мало више чланова, али Чавић у Борику наставља у духу тројства

За разлику од других, којима су кампање базиране на свађи, обећањима која ни мађионичари не могу да испуне, или рату саопштењима, основ кампање НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА је прича о три корака за бољу Српску, позитивна кампања и разговор са грађанима.

субота, 15 септембра, 2018 / 13:30

На улици, на штандовима, при сусретима са грађанима у првих 7 дана кампање грађани Српске су кандидату за премијера СзП – Драгану Чавићу износили су основне проблеме који их муче: недостатак радних мијеста, мале пензије и плате, одлазак младих, лоша инфраструктура.

Послије величанственог скупа у Фочи, синоћ је на реду била МЗ Борик у Бањалуци.

”Посебно ћемо се послије избора залагати за враћање укинутих борачких права која су укинута измјеном Закона о пензионом осигурању”, рекао је Чавић и додао ”да је најмање 40.000 бораца оштећено и то ретроактивно што је потпуно неуставно”.

Чавић је нагласио да враћање пензија обавеза друштва према онима који су стварали Републику Српску.

Упитан шта мисли о резултатима које ће остварити на изборима коалиција НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА, Чавић је нагласио да је оптимиста и да очекује од 5 до 7 директних мандата.

”Много битније од тога колико ће наша коалиција имати мандата је да ли имамо план и програм који ћемо спроводити када дођемо на власт”, нагласио је он.

”Мој програм као премијера је јасан и конкретан. Погледајте га. Први пут у Српској имате план неке странке или коалиције шта ће радити први дан, првих седам дана, први мјесец, првих 100 дана и прву годину.’

На трибини у Борику је поред Драгана Чавића говорио и предсједник Градског одбора НДП-а Бањалука Крсто Јандрић те кандидати за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ из Бањалуке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *