КЛОВЕРФИЛД (CLOVERFIELD)

Јако занимљив филмић, по обланди Вјештице из Блера. Пуно је пара уложено да се сними, али даје надахнуће свима онима који тог новца заправо немају.

уторак, август 1, 2017 / 01:30

Главна замјерка је немогућност оваквог снимања, поготово у тренуцима када ванземаљска чудовишна перут напада наше весељаке у подземној жељезници. Све остало је врло занимљиво и заиста подложно поновном гледању.

Све се ово наставља на нову америчку инспирацију, а тиче се далеко веће вјероватноће филмова у којим катаклизма долази на Менхетн. Овдје група младих људи, који су једног од њих испраћали на директорску позицију на далеком Истоку, има једног ко то све снима камером. У сред свакодневних и срцепарајућих момената, карактеристичних за таква размажена друштва са процесом продуженог одрастања у емотивном смислу, а са свим прерогативима економске самосталности; баца их управо у то.

У напад ванземаљаца, налик на годзиле којима опадају ситнје тактичке јединице, у виду скакутавих чудовишта од чијег уједа жртва касније заради инфекцију која је доведе до тога да експлодира.

Одличан за студенте режије.

 

(Редитељ:  Мет Ривс; Писац: Дрив Годарт)0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *