Кад спортиста паметује: Због Марлон Бранда је настао рокенрол…

Партизанов кошаркаш Горан Грбовић, изреволтиран након тужбе Душка Вујошевића против клуба, износи оцјену да је „Дуле био све у клубу“, а нашао се ту и Че Гевара, којег се не би требало изигравати.

понедељак, децембар 25, 2017 / 11:16

Дуго се Вујошевић бори како би од Паритзана добио новац који му дугују, али поједини бивши играчи Партизана нису нимало сретни због одређеног става садашњег селектора БиХ.

„Дулетова тужба је пуштање гиљотине да се одсјече глава. Његов труд је много већи од 113.000 еура или 513.000 еура. Много већи због онога што је урадио за Партизан, ма стотину пута. Колико је само играча створио, његови часови љубави. Ако је то само 113.000 еура, па платиће Партизан то, али немојмо да будемо лицемјери, да перемо руке са „ја сам био тренер, он је био спортски, онај пословни директор, онај председник“, каже Грбовић, који је то потом конкретизовао.

„Желио си да будеш све, да будеш покрет, а један је био Марлон Брандо, због ког је настао рокенрол. Немој да изиграваш Че Гевару, па кажеш ‘био сам само обичан тренер и поштено сам зарадио новац’. Био си све у клубу драги Дуле. И заслужио си јер је било толико неспособних око тебе, који нису радили ништа и на крају су ти забили нож у леђа“.

Грбовић сматра да Вујошевић не може да прозива садашњег предсједника клуба.

„Није битно из које си партије, немојмо бити лицемјерни, типа ‘ја сам био то и то’. Био си и тренер, предсједник, економ, благајник. Све си био. Немој сад да переш руке и кажеш: Дајте ми паре које сам зарадио“, истакао је ГрбовићОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *