Кад га други неће: Ђоковић учествује на Сербиа Опену

Најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић допутовао је у Београд, гдје ће од сутра до 25. априла учествовати на Отвореном првенству Србије у тенису /Србија опен/.

недеља, април 17, 2022 / 12:43

Послије разочаравајућег пораза на Мастерсу у Монте Карлу већ у другом колу од Алехандра Давидовича Фокине, Ђоковић је стигао у српску пријестоницу и на тениском комплексу на Дорћолу имао први тренинг.

Ђоковић ће у првом колу Србија опена бити слободан, док га у другом очекује одмјеравање снага са Ласлом Ђереом или Хамадом Међедовићем, с обзиром на то да је тако одлучено жријебом на Карабурми.

У трећем колу Ђоковић би могао да се састане са Домиником Тимом, па је јасно да би публика у Београду у раној фази Србија опена могла да ужива у вансеријском тенису.

Организатори Србија опена, чији је директор Новаков млађи брат Ђорђе, открили су на конференцији за новинаре и да ће сљедеће године покушати да доведу и Ника Кирјоса, којем турнири на земљаној подлози нису омиљени, што је један од разлога што српска публика неће имати прилику да га види већ ове године.Оставите одговор