Јувентус понудио 52 милиона евра за Тевеза

Управа Јувентуса понудила је Манчестер ситију 52 милиона евра за Карлоса Тевеза, рекао је Андрес Санчез, предсједник Коринтијанса који такође жели да ангажује нападача. „Манчестер је тај који ће донијети одлуку о трансферу. Колико знам Јувентус је понудио 52 милиона евра за Тевеза, али нападач је изразио жељу да оде из Европе”, казао је бразилским […]

субота, јул 16, 2011 / 09:21

Управа Јувентуса понудила је Манчестер ситију 52 милиона евра за Карлоса Тевеза, рекао је Андрес Санчез, предсједник Коринтијанса који такође жели да ангажује нападача.

„Манчестер је тај који ће донијети одлуку о трансферу. Колико знам Јувентус је понудио 52 милиона евра за Тевеза, али нападач је изразио жељу да оде из Европе”, казао је бразилским медијима председник Коринтијанса.

Клуб из Сао Паула је за Тевеза понудио око 40 милиона евра.

„Ми се и даље надамо, али можемо само да чекамо. Да сам на мјесту председника Манчестер ситија, не би продавао Тевеза. Ипак, очигледно је да Тевез жели да оде оданде, а сваки уговор може да буде раскинут”, казао је Санцеж.

Тевез жели да се врати у Јужну Америку како би био ближи породици, а за Коринтијанс је већ играо у периоду од 2004. до 2006. године.

Прошле сезоне Тевез је за Манчестер сити постигао 23 гола у 39 утакмица.Оставите одговор