Састанак Додик – Николић

Предсједник Републике Српске Милорад Додик примиће данас у Бањој Луци предсједника Српске напредне странке /СНС/ Томислава Николића. Састанак са Николићем заказан је за 12.30 у Палати Републике, најављено је из кабинета предсједника. Замјеник предсједника СНС-а Александар Вучић, који ће такође данас посјетити Бањалуку, изјавио је београдским медијима да ће током састанка са Додиком, који је […]

субота, 16 јула, 2011 / 09:17

Предсједник Републике Српске Милорад Додик примиће данас у Бањој Луци предсједника Српске напредне странке /СНС/ Томислава Николића.

Састанак са Николићем заказан је за 12.30 у Палати Републике, најављено је из кабинета предсједника.

Замјеник предсједника СНС-а Александар Вучић, који ће такође данас посјетити Бањалуку, изјавио је београдским медијима да ће током састанка са Додиком, који је и лидер СНСД-а, једни другима изложити планове о будућности Србије и РС.

"Желимо у отвореном разговору да испитамо све могућности сарадње између Београда и Бањалуке и како она може да буде унапређена. Хоћемо да изразимо наш јасан напор за омогућавање боље перспективе српског народа и у Српској и у Србији", рекао је Вучић за "Вечерње новости".

Он је нагласио да између највеће странке у Српској и најјаче партије у Србији мора да постоји комуникација, иако се ова посјета делегације СНС-а не може, како је рекао, свести само на партијски ниво.0 КОМЕНТАРА

 1. Божо, био си у праву. План је да се Борис избаци из игре! 😀

  Браво Леми. Варао те је са Турцима, са домаћим муслиманима… по Истамбулу, Карађорђеву, Сарајеву… , али ово сада је врхунска игра!

  Шоу је почео! 😉

 2. anja banja luka, 16.07.2011. 13:43:35

  „Варао те је са Турцима…“

  Зар су толики интимуси? План можда јесте да се Борис избаци из игре, али чему „Браво Леми.“?
  Не одлучује „Леми“ кад ће се Борис избацити из игре, већ „Лемијеви“, Борисови и Николићеви шефови.

  Неко је шеф, неко велики шеф, а неко http://www.youtube.com/watch?v=nrs8CgpH980

  Сви имају рок употребе. 😉

 3. drazen78bl, 16.07.2011. 19:13:08

  Моје мнишљење у вези са овом темом је да ова тројица немају истог шефа. Мислим да је Додик послије првог мандата схватио да му „рок употребе“ неће бити баш претјерано дуг, ако не потражи новог шефа и тако је он одлучио да га тражи мало источније. Пронашао је одговарајуће радно мјесто, платио га Рафинеријом, нафтним причама… (знамо да се радно мјесто не добија за „Џ“)…

  У Србијици, с друге стране, Томислав и Борис имају истог шефа, мало западније и сада се они боре међусобно ко ће да се покаже као бољи радни. Поред те њихове латентне борбе пред шефом… траје и ова борба за гласаче на домаћем терену и ту је важан Леми (бар за онај дио бирачког тијела поријеклом одавде). Леми сада користи то што га у Србијици сви желе и враћа Борису мило за драго све што је радио у претходном периоду!

  Али ипак, вјероватно си ти у праву. Дражен Драгуљче Инспектор и Обавјештајац зна више и боље. Без обзира што немамо своју Обавјештајну службу норам да признам да од када тебе знам мирније спавам
  :P:P:P

 4. anja banja luka, 17.07.2011. 00:37:24

  Ja сам мислио да Ти мирније спаваш зато што Те чува „чувар Српске“. B-)

  Референдум, референдум, референдум… У главама нам је одзвањало „референдум“, а онда дође амерички амбасадор Мун (у сарајевској чаршији познат и као „half-moon“), очита буквицу и напусти Предсједничку палату без да чује ставове друге стране. Након тога Кетрин и остало је позната прича.
  Ања, обрати мало пажњу на односе Русије са САД и ЕУ. У политици нема љубави, само интерес. Пријатељ је онај ко купи Твој гас и нафту, а не онај ко се крсти као Ти.

  „Чуваровом чувару“ је матерњи хебрејски, а не руски. 😉

 5. “Предсједник Српске напредне странке /СНС/ Томислав Николић сматра да је заједничка будућност Републике Српске /РС/ и Србије чланство у ЕУ.“

  Ања, прочитај више пута следећу реченицу, молим Те!

 6. Драж. постоји више начина варања. Ово на шта алудираш ми није пало на памет! 🙂

  Па и не тврдим да ту има љубави. Интерес свих, наравно и Русије, он је то препознао и све је као што сам написала.

  Да није тако, референдум не би смио ни да се спомене. Мислим да амерички амбасадор није очитао буквицуу, прије бих рекла да су трчкарали овуда безуспјешно. Да је било успјешно не би Кетрин лично и персонално морала да долази. И даље мислим да ми ту ништа нисмо изгубили. Да је он амерички човјек… то би било другачије.

  Прочитала сам реченицу (више пута :D)… мислим да су то сада већ само флоскуле у стилу „идемо у ЕУ“, „идемо у Нато“, „идемо на Марс“… Када не знаш шта ћеш да изјавиш медијима онда давиш о интеграцијама, потреби…, укратко нема од тога ништа и сви су тога свјесни.

  Видјећемо шта ће да буде! 🙂

 7. Значи ипак их не слуша?! 🙂

  Па зато што је промијенио шефа. Мене је у овом мишљењу учврстило то што је прије извјесног времена руски амбасадор био против продужавања мандата страним тужиоцима у одјељењу за криминалитет у Тужилаштву БиХ. Епилог је пребацивање предмета Специјалном Тужилаштву РС… Мада сам ја одувијек тврдила да они нису надлежни.

  А како је „добио по туру“?