Играоница у БЛ: Агресивна мама "дијелила правду" међу трогодишњацима

Бањалучанка за чијим идентитетом полиција трага, вербално и физички је напала трогодишње дијете у играоници, па побјегла са мјеста догађаја.

уторак, 19 децембра, 2017 / 19:58

Али, авај! Надзорна камера.

На снимку из играонице јасно се види како насилна мајка, и поред благовремене интервенције васпитачице која прекида редовну дјечију свађу, прескаче ограду и обрачунава се са трогодишњим дјететом – вичући на њега, хватајући га за руку, тресући га, а потом га и ударајући у главу, тако да дијете пада и почиње да плаче.

Она се не зауставља и непримјереним рјечником се обраћа и госпођи која јој покушава рећи да њен поступак није ни људски, ни законит.

Када схвата да васпитачица покушава позвати и пар метара удаљене родитеље злостављаног дјетета, ова мајка ужурбано узима своје ствари и бјежи према излазу.

Након што су случај пријавили полицији, родитељи нападнутог дјетета снимке из играонице уступили су редакцији Фронтала.

Молимо суграђане који препознају насилницу са снимка да њен идентитет анонимно пријаве нашој редакцији или полицији.3 КОМЕНТАРА

  1. Па добро…Није требала тако поступити, али ради се о жени и мајци, емоције провриле, мало је запријетила дјетету и ћушнула га…Мислим, не оправдавам ни секунде, али ето…Не треба правити драму око овога…Све је то школа…

Оставите одговор