ПДПовац и НДПовац на челу Уједињене Српске у Приједору и Дубици

Ненад Мејакић, бивши секретар Градског одбора ПДП у Приједору, изабран је за в.д. предсједника Градског одбора Уједињене Српске Приједор

среда, 20 децембра, 2017 / 16:24

Бивши предсједник Општинског одбора НДП Козарска Дубица Ненад Личанин и бивши предсједник Актива младих ОО НДП Козарска Дубица Срђан Кондић изабрани су за вршиоце дужности предсједника Општинског одбора Уједињене Српске и Актива младих ОО Уједињене Српске у Козарској Дубици. 

Мирослав Бајић изабран је за в.д. предсједника Општинског одбора Уједињене Српске у Новом Граду.

Уједињена Српска је комплетирала страначку организацију у Изборној јединици један и још једном потврдила да је незаобилазан политички фактор.  

Јучерашње саопштење НДП да Ненад Личанин није напустио ту политичку партију је лажно и доказ да је НДП упорна у покушајима да обмањује јавност и грађане пласирањем неистина2 КОМЕНТАРА

 1. Нисам сигуран да ће партије основане од пребјега добро проћи, поготово појединачно пребјези, они који су ушли из „идеолошких“ разлога у пету-шесту прву партију, напротив, истина кроз медије је чудо,ускоро почиње обрачун, дугачак је списак оних који ће свакоднебно бити на тапету, у осталом као и њихове пете-прве партије.

  Не разумијем те одборнике и посланике који свакодневно негдје прелазе, требали су остати у својим партијама, или они који немају ораха у џепу, можда покуцати на врата зелених, па ако нам не могу нанијети моралну штету, да их примимо као људе, међу људе.

  То је по мени био једини начин да напустиш било коју партију и пређеш у
  партију, моралну вертикалу у Републици Српској, па да ти народ не замјери и да имаш политичку будућност?

  Не мислим да ће добро проћи ни „старе“партије које нуде нови пети-први програм обнове?

  Боже мили јесте зеленим данас лагодно,идеја, идеологија програм, заслужена предизборна порука „СА НАМА СТЕ НАЧИСТО“, ето шта значи, што народ каже „знати знање и једини имати образ“, зар не?

 2. Ха,ха,ха лик се презива Личанин као и ја, само је он Ненад а ја сам Небојша. Више другара ме звало, тјерајући спрдњу и питало колика је вјероватноћа да се и ја нађем у странци папака. Па пуно мања вјероватноћа од вјероватноће да добијем рак материце. Нема компромиса с криминалом, нема кохабитације с корупцијом, нема пакта са ђаволом !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *