19:08 Звучи мало шпијунско-суперхеројски: Босић против СНСД-овог тима за прљаве операције17:26 Важан јубилеј: Прије 60 година први човјек у свемиру је постао онај који је писао ћирилицом17:02 Деманти градоначелника Приједора: СДС је извукао моје ријечи из контекста, неће ме посвађати са борцима ВРС16:17 Песков: Кијев мора поштовати обавезе из споразума у Минску15:45 Златна грозница тресе Источну Европу15:37 Борба против пандемије створила четрдесет нових милијардера15:22 Акције Алибабе порасле шест одсто у Њујорку након казне у Кини15:15 Зора Видовић присутна на прозивци ММФ за југоисточну Европу15:07 Џафи честита почетак Рамазана, Фронтал се придружује - он муслиманима малим словом, ми и онима што се пишу великим15:01 Новаковић-Бурсаћ: Тужилаштво БиХ ради политички задатак: Формирају предмет због обиљежавања Дана руских добровољаца, а ни један за злочине муџахедина

И СНСД-у стигли пријетећи мејлови – укључила се полиција

Припадници Полицијске управе Бања Лука провјеравају наводе пријаве у вези са кривичним дјелом угрожавање сигурности запримљене од генералног секретара Народне скупштине Републике Српске.

понедељак, 14 маја, 2018 / 18:11

"Обзиром да се провјеравају наводи пријаве и предузимају законом предвиђене мјере и радње с циљем утврђивања свих чињеница и околности нисмо у могућности да износимо више детаља да не би угрозили даљи ток истраге", саопштено је из Полицијске управе Бања Лука.

Полиција наводе из пријаве провјерава у сарадњи са Управом криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске и под надзором Окружног јавног тужилашта Бањалука.

Одсјек за информационе технологије и техничку подршку Народне скупштине Српске данас је обавијестио генералног секретара да су Клубови посланика НДП-а и СНСД-а примили три мејла неприкладног садржаја.

"Мејлови неприкладног садржаја примљени су у петак, 11. маја, у периоду од 19.20 до 21.00 час. Клуб посланика СНСД-а примио је два, а Клуб посланика НДП-а један мејл", наведено је у саопштењу.

Сва три мејла наводно су упућена са адреса посланика у парламенту БиХ.

"Након што Народна скупштина Републике Српске добије детаљније информације о овим дописима од истражних органа, оне ће бити представљене јавности", саопштено је из парламента Српске.

У Клубу посланика СНСД-а у Народној скупштини раније је Срни потврђено да су на званичну мејл добили два писма увредљивог и вулгарног садржаја на рачун ове странке и предсједника Републике Српске и лидера СНСД-а Милорада Додика.

У Клубу посланика су навели да је једно писмо упућено са адресе [email protected], а друго са мејл адресе [email protected]

НДП је претходно саопштио да је на званичну мејл адресу Клуба посланика ове странке у Народној скупштини упућено пријетеће писмо са адресе stasa[email protected]Оставите одговор