Гугл први закрпио Флеш пропуст

Почетком ове недеље Адоб је објавио информацију да постоји безбједносни пропуст у Флеш Плејеру за све платформе, али и да он утиче и на Адоб Ридер Х и Адоб Акробат. Поред тога, Адоб је потврдио да су нападачи већ искористили тај пропуст, али да закрпа неће бити објављена прије следеће недеље. Корисници Хрома, међутим, могу […]

четвртак, 17 марта, 2011 / 19:51

Почетком ове недеље Адоб је објавио информацију да постоји безбједносни пропуст у Флеш Плејеру за све платформе, али и да он утиче и на Адоб Ридер Х и Адоб Акробат.

Поред тога, Адоб је потврдио да су нападачи већ искористили тај пропуст, али да закрпа неће бити објављена прије следеће недеље. Корисници Хрома, међутим, могу да одахну.

Гугл је само дан касније закрпио пропуст у верзији Флеша за овај броузер, и то за кориснике бета и стабилних верзија. Након што се ажурира, броузер у верзији 10.0.648.134, користи закрпљену верзују Флеш Плејера.

Из Адоба су потврдили да је Гугл интергрисао закрпу у свој софтвер, али и рекли да они још увијек раде на тестирању закрпе за све остале платформе које су погођене овим пропустом.Оставите одговор