Додик: БиХ је крива што се не развијамо

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас у Добоју да је БиХ једна од највећих препрека за развој Српске и подсјетио да РС има огромне материјалне губитке због нефункционалности БиХ. "У Федерацији БиХ се нетранспарентно користе средства на нашу штету. У овом тренутку потражујемо 73 милиона марака од индиректних пореза, а они не желе […]

четвртак, март 17, 2011 / 20:37

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас у Добоју да је БиХ једна од највећих препрека за развој Српске и подсјетио да РС има огромне материјалне губитке због нефункционалности БиХ.

"У Федерацији БиХ се нетранспарентно користе средства на нашу штету. У овом тренутку потражујемо 73 милиона марака од индиректних пореза, а они не желе о томе да разговарају", рекао је Додик на трибини "РС – на добром путу".

Он је додао да на трибинама, које представљају непосредан контакт са грађанима, жели да им пренесе своје виђење будућности Српске.

Додик је најавио да ће трибине бити одржане у свим већим градовима Српске, а већ идуће седмице Требиње ће бити домаћин предсједнику РС.

"Добој је стратешко мјесто у Српској. Овдје је остварен значајан повратак и управо не потреба за толеранцијом опредијелила да почнем овдје", нагласио је Додик.

Трибини у препуној сали "Слобомир П" универзитета присуствовали су и народни посланик и предсједник добојског одбора СНСД-а Урош Гостић, те начелник Добоја и предсједник СДС-а у овом граду Обрен Петровић. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *