Гроф Ђураз тврди да је нормалан

Гроф Ђураз представља албум у којем доказује тврдњу из наслова. У суботу, 25.12.2010. године, одржаће се концертна прмоција албума “Ја сам нормалан“, естрадне звијезде из Бање Луке, Грофа Ђураза са његовом Господом. – Обзиром да  су божићни и новогодишњи празници вријеме љубави, среће и даривања, Гроф својим суграђанима дарује бесплатну концертну промоцију албума 25.12, као […]

четвртак, децембар 23, 2010 / 18:00

Гроф Ђураз представља албум у којем доказује тврдњу из наслова.

У суботу, 25.12.2010. године, одржаће се концертна прмоција албума “Ја сам нормалан“, естрадне звијезде из Бање Луке, Грофа Ђураза са његовом Господом.

– Обзиром да  су божићни и новогодишњи празници вријеме љубави, среће и даривања, Гроф својим суграђанима дарује бесплатну концертну промоцију албума 25.12, као и бесплатно скидање албума које почиње 7.1. 2011. године на сајту www.grofdjuraz.com – пише у саопштењу које је стигло од Ђураза.

Гроф ће прво у суботу послијеподне причати са новинарима о својим естрадним дјелатностима, а том приликом сваки присутан новинар ће на поклон добити ЦД Грофа Ђураза као и чашицу домаће ракије да окријепи душу и мисли.

У 22.30 исте вечери заказан је почетак концерта на којем ће бити одсвиране све пјесме са актуеланог албума, као и неколико нових пјесама, које до сада Гроф није изводио са Господом. Очекује се забава, лудило и весеље, саопштено је из грофовије.

 

Албум “Ја сам нормалан“ је сниман у Белтинцима, Бањој Луци и Сарајеву у периоду децембар 2008 – фебруар 2010 у студијима Амбасада ( Белтинци/Словенија), Дигитал Бојлер (Бања Лука) и у студију Ђанија Первана (Сарајево ).

Албум је снимао, продуцирао и мастеризовао Професор Бојлер у студију „Дигитал Бојлер“.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *