Џорџ Буш млађи – бестселер писац

ВАШИНГТОН – Мемоари бившег америчког предсједника Џорџа Буша "Тренуци одлуке" продати су у више од два милиона примјерака од када су објављени почетком новембра. Ово је саопштила је данас издавачка кућа "Краун". Бивши председник Бил Клинтон продао је своје мемоаре "Мој живот" у 2,2 милиона примерака од 2004. године, када је књига објављена. Издавач Бушових […]

четвртак, 23 децембра, 2010 / 18:25

ВАШИНГТОН – Мемоари бившег америчког предсједника Џорџа Буша "Тренуци одлуке" продати су у више од два милиона примјерака од када су објављени почетком новембра.

Ово је саопштила је данас издавачка кућа "Краун". Бивши председник Бил Клинтон продао је своје мемоаре "Мој живот" у 2,2 милиона примерака од 2004. године, када је књига објављена.

Издавач Бушових мемара саопштио је да је тржишни успех Бушових мемоара импресиван и да 2010. ни један није аутор продао више од милион књига из области документарне литературе.

Буш у мемарома описује рад своје администрације у Белој кући и после напада 11. септембра 2001. године и пише о одлукама које су довеле до ратова у Авганистану и Ираку.Оставите одговор