Град Бања Лука: Звали смо полицију, али нисмо

Административна служба Града Бања Лука ограђује се од данашњег инцидента, који се десио у близини породичне куће Жељка Вулића, и обавјештава јавност да ни на који начин није допринијела овој ситуацији, сопштено је из Административне службе Град Бања Лука. Како је саопштено из Одсјека за односе са јавношћу, у складу са планском документацијом и одобрењем […]

петак, 26 јула, 2013 / 15:13

Административна служба Града Бања Лука ограђује се од данашњег инцидента, који се десио у близини породичне куће Жељка Вулића, и обавјештава јавност да ни на који начин није допринијела овој ситуацији, сопштено је из Административне службе Град Бања Лука.

Како је саопштено из Одсјека за односе са јавношћу, у складу са планском документацијом и одобрењем за грађење, Одјељење за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја је данас, 26. јула, изградило јавну саобраћајницу у Улици Светозара Марковића. Овај пут, као приступна саобраћаница, планиран је у оквиру трасе будућег пута предвиђеног регулационим планом, и служи за несметан прилаз парцели Вулића.

Дакле, ови радови нису били ни у каквој вези са радовима који се одвијају на грађевинској парцели предузећа „Гранд трејд“.

Како је господин Жељко Вулић раније најприје прихватио, а затим – са групом непознатих лица – oметао и физички онемогућавао изградњу поменутог пута, затражена је асистенција Центра јавне безбједности Бања Лука, којом би била пружена подршка надлежном Одјељењу приликом извођења радова, јер је изградња ове саобраћајнице законска обавеза Града.

Нажалост, десио се инцидент, у којем је господин Вулић теже повриједио припаднике ЦЈБ Бања Лука у вршењу своје дужности. Послије тога, несметано су настављени радови на изградњи пута.

Истичемо да нису тачне информације да је Град Бања Лука, односно градоначелник Слободан Гаврановић, затражио асистенцију полиције како би се (наводно) заштитиле радне машине „Гранд трејда“, поготово што је радове на приступној саобраћајници, по налогу Одјељења, изводило друго предузеће.Оставите одговор