Гори Америка, 17 несталих

У великом пожару источно од америчког града Остина у држави Тексас, изгорела је 1.544 кућа, а 17 људи се воде као нестали, саопштиле су данас локалне власти, а пренио АП. Шеф локалне полиције Тери Пикеринг рекао је да је могуће да су људи који се воде као нестали једноставно отишли из града, а да власти […]

понедељак, 12 септембра, 2011 / 11:48

У великом пожару источно од америчког града Остина у држави Тексас, изгорела је 1.544 кућа, а 17 људи се воде као нестали, саопштиле су данас локалне власти, а пренио АП.

Шеф локалне полиције Тери Пикеринг рекао је да је могуће да су људи који се воде као нестали једноставно отишли из града, а да власти не могу да ступе у контакт с њима.

Страхује се да је у пожару уништено још више кућа, с обзиром да локалне власти тек треба да уђу у још неке области у којима је ватра угашена и да тек онда процијене даљу штету.

Пожар у области Бастропа почео је прије седмицу дана, а највећи је од више од 190 колико их има у Тексасу. Пожаре је распламтао јак вјетар који је донијела тропска олуја Ли, а земља је била под великом сушом.

У три области сјеверно од Хјустона, ватра је захватила више од 8.000 хектара.0 КОМЕНТАРА

  1. и та „ситна раја“ својим новцем преко пореза и гласањем, подржава тероризам и употребу америчких ракета на цијелој планети, зато је добро кад и они нешто добију по ушима, макар да и њихове куће Бога огрију…B-)

  2. Јеа, ниси ништа постигао с овим коментаром, јер је малициозан. То је твоје право. Као и Рамштајново право. Не могу ја судити ни те би ни њему, само се у срцу молим да се људи поштују. Нарочито у ружним ситуацијама и у кризама. Све друго ће довесто до канибализма, када нам понестане хране, а она ће нестати због неподношљиве мржње.

  3. плаћам порез, а шта ће урадити неки идиот са тих пара, то ми је унапријед јасно, и кад помислим одмах ми буде жао тих бачених пара, јбг радиш у црној гори или федерацији, да би неком идиоту из лакташа платио кроз порез љетовање које он изведе и реализује из буџета РС!?
    с друге стране исто очекујем да грађани америчких терористичких држава развију тај свој осјећај одговорности према другима, а не да само гледају свој уски интерес!

  4. Проћи ће и ова власт, али ваља чувати здравље. Није пуно боље било ни прије ове власти, не знам када се реално вратим кроз вријеме када је било тмурније, само што су онда биле млађе године, па се лакше носио терет, а и мањи ми је пртљаг био. Није овдје добро од 1988. године, а поготово од када нам дође „демократија“ и плурализам. Па Алија, Фрањо и Слободан који је играо у колу с њима. 17.09.1991. године, прије 20 година моја екипа је прешла Саву, до 31.12.1991. године, већ је било 20-ак мртвих одавде. А тек је почело тада. Зато сада ваља бити нормалан неповодљив, па и аполитичан и не треба гледати оне који су горе због себе, него оне који су ту са мном и због мене.

  5. Тачно тако брате, и ја кажем више волим да издвојим новац за сигурност свог аутомобила, због своје породице, због свих нас, због рецимо тебе из другог правца кретања, надам се да и ти исто то примјењујеш, него да те паре дајемо овим педерима за регистрације, некакве путарине, порезе на аутомобил, водопривреду, жељезнице,..и шта све не закаче ту само да би што више оглобили народ, нарочито оне стикере, а никад ти то полиција не погледа, нисам ја то ставио ради себе, ваљда ја знам кад ми истиче регистрација!

    Што се тиче рата, јбг све смо већ рекли и видјели, исто и ја мислим само што сам ја те 1991 отишо на југ према Дубровачком ратишту..али нема везе, никог за то не кривим, могао сам да не будем у рату, већ сам био неколико година у Њемачкој, али јбг криво ми буде како постоје неки људи данас који ни ту тадашњу нашу добру вољу не испоштују, већ гледају и на то да се попишају из свог прљавог буњишта!