Фејсбук тастери на ХТЦ смартфону

ХТЦ је у Барселони представио два смартфон модела са тастером чија је једина сврха да кориснику омогући приступ друштвеној мрежи Фејсбук Некада давно мобилни су нам служили за обављање телефонских разговора. Данас нам помажу да останемо у контакту са свим својим пријатељима позивом, СМС-ом, али и путем друштвених мрежа, Фејсбука прије свега. ХТЦ је на […]

четвртак, фебруар 17, 2011 / 13:11

ХТЦ је у Барселони представио два смартфон модела са тастером чија је једина сврха да кориснику омогући приступ друштвеној мрежи Фејсбук

Некада давно мобилни су нам служили за обављање телефонских разговора. Данас нам помажу да останемо у контакту са свим својим пријатељима позивом, СМС-ом, али и путем друштвених мрежа, Фејсбука прије свега.

ХТЦ је на Мобиле ворлд конгресу у Барселони представио два нова смартфон модела са посебним тастером за приступ Фејсбуку.

Једним кликом на "Ф" корисници ће моћи са пријатељима да дијеле фотографије, музику, па и своју тачну локацију, захваљујући мапи која је интегрисана у телефон. Иако приступање Фејсбук профилу са мобилног телефона није никаква новост, имајте у виду да је за то до сада ипак било потребно кориштење апликације, па је цијели процес трајао нешто дуже.

Новим моделима ХТЦ циља на млађу популацију, па су и називи телефона у складу са тим – Салса и ЧаЧа.Оставите одговор