Џобсови обожаваоци похрилили да купе ролку какву је он носио

Смрт оснивача компаније "Епл", Стива Џобса, оставила је трага на људе широм свијета. И док неки тугују због губитка овог технолошког генија, други задовољно трљају руке – модна марка "St.Croix" удвостручила је продају црних ролки, које је Џобс волио да носи. Обожаватељи преминулог Стива Џобса одлучили су да одају почаст оснивачу "Епла" и његовим производима, […]

петак, 7 октобра, 2011 / 14:45

Смрт оснивача компаније "Епл", Стива Џобса, оставила је трага на људе широм свијета. И док неки тугују због губитка овог технолошког генија, други задовољно трљају руке – модна марка "St.Croix" удвостручила је продају црних ролки, које је Џобс волио да носи.

Обожаватељи преминулог Стива Џобса одлучили су да одају почаст оснивачу "Епла" и његовим производима, па су похрлили у бутике како би набавили црну ролку.

Поменути одјевни предмет био је омиљени комад одјеће креативног генија, а представници америчке модне марке потврдили су да је његова продаја претходног дана готово удвостручена.

"Чим је вијест о смрти Стива Џобса осванула у медијима, ролке су просто одлетјеле са полица", рекли су представници фирме, и додали: "Велики смо поштоваоци његовог дјела и драго нам је што је вјеровао у наш амерички производ".Оставите одговор