Драган Чавић честитао Дан ВРС

Стварање Војске Републике Српске један је од најважнијих датума у историји Републике и српског народа на овим просторима. Војска Републике Српске створила је и одбранила идеју Републике Српске и зато је данашњи датум посебно важан за све њене грађане. Посебну захвалност и помен данас дугујемо онима, најхрабријим међу нама, који су дали животе и дијелове […]

субота, 12 маја, 2018 / 22:36
Стварање Војске Републике Српске један је од најважнијих датума у историји Републике и српског народа на овим просторима. Војска Републике Српске створила је и одбранила идеју Републике Српске и зато је данашњи датум посебно важан за све њене грађане.
Посебну захвалност и помен данас дугујемо онима, најхрабријим међу нама, који су дали животе и дијелове тијела за слободу отаџбине.
Сјећајући се часних хероја и сабораца у Одбранмбено-отаџбинском рату, подсјећамо и на веома тежак положај, који данас, у миру, има већина демобилисаних бораца ВРС те апелујемо на друштво и институције да њихово достојанство и материјални статус не смију бити неправедно занемарени, а тиме и њихова жртва умањена.
Народни демократски покрет
Предсједник Драган Чавић


Оставите одговор