Предсједница Владе Српске честитала годишњицу ВРС

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку поводом 12. маја, Дана војске Републике Српске, свим припадницима Војске Републике Српске, Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ.

субота, мај 12, 2018 / 22:44

„У име Владе Републике Српске и своје име, свим припадницима Војске Републике Српске, Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ, упућујем најискреније честитке поводом обиљежавања Дана војске Републике Српске.

Допринос који су Војска Републике Српске и њени борци дали у стварању и очувању Републике Српске су немјерљиви и зато се данас са посебним пијететом сјећамо свих оних који су нам својим храбрим дјелима, не штедећи ни оно највриједније што су имали – своје животе, омогућили да данас живимо у миру и слободи.

Војска Републике Српске један je од симбола идентитета српског народа у БиХ, а наша трајна обавеза је да памтимо српске борце који су у одбрамбено-отаџбинском рату одбранили Републику Српску и сачували свој народ.

Увјерена сам да ће Трећи пјешадијски /Република Српска/ пук, са поносом и поштовањем и у будућности наставити да баштини њену традицију, част, понос и достојанство”, наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *