Дорис Пак: Не може без Младића

БЕОГРАД – Неуспијех у хапшењу и изручењу Ратка Младића и Горана Хаџића могао би да у блиској будућности доведе до замрзавања процеса европских интеграција Србије на одређено вријеме, изјавила је шефица делегације Европског парламента за југоисточну Европу Дорис Пак. Према њеним ријечима, дијалог између Београда и Приштине би требало да почне што прије, без обзира […]

уторак, октобар 26, 2010 / 22:56

БЕОГРАД – Неуспијех у хапшењу и изручењу Ратка Младића и Горана Хаџића могао би да у блиској будућности доведе до замрзавања процеса европских интеграција Србије на одређено вријеме, изјавила је шефица делегације Европског парламента за југоисточну Европу Дорис Пак.

Према њеним ријечима, дијалог између Београда и Приштине би требало да почне што прије, без обзира на то да ли ће парламентарни избори на Косову бити одржани ове године или у фебруару 2011.

Коментаришући недавно хулиганско насиље, Пакова је у интервјуу сутрашњем листу "Данас" истакла да "напади демонстраната на имиџ Србије, као цивилизоване и демократске земље, ипак нису успјели".

Она је увјерена да ће и њемачки Бундестаг заједно са осталим чланицама Уније ратификовати Споразум о стабилизацији и придруживању са Србијом, наводи београдски дневник.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *