Трговински споразум Српске и Србије

БЕОГРАД – Министарства трговине Републике Српске и Србије потписала су данас у Београду Протокол о сарадњи, који ће ојачати сарадњу у будућности и на путу ка ЕУ. Протокол, који је у складу са Споразумом о специјалним и паралелним везама РС и Србије из 2006. године, као резултата изражене потребе за унапређењем међусобних односа у области […]

уторак, октобар 26, 2010 / 19:06

БЕОГРАД – Министарства трговине Републике Српске и Србије потписала су данас у Београду Протокол о сарадњи, који ће ојачати сарадњу у будућности и на путу ка ЕУ.

Протокол, који је у складу са Споразумом о специјалним и паралелним везама РС и Србије из 2006. године, као резултата изражене потребе за унапређењем међусобних односа у области трговине и туризма, потписали су министри трговине РС и Србије Предраг Глухаковић и Слободан Милосављевић.

Глухаковић је рекао да су, по закључку Савјета за провођење Споразума о специјалним везама, РС и Србија дошле до конкретних договора шта треба два министарства да раде на плану евопског пута и Србије и БиХ, односно РС.

"Драго ми је да смо практично нашли неколио критичних тачака које дотичу Министарство трговине и туризма и Владе РС. Поготово неколико важних законских пројеката које ми у току 2011. и 2012. године треба да урадимо", рекао је Глухаковић.

(СРНА)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *