Додик као ватерполиста: Пливаћу на власти још годинама

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је спреман да распише изборе у Српској, уколико ће истог дана бити одржани и на нивоу БиХ. Додик, који је предсједник СНСД-а, навео да је то његов одговор опозицији у Републици Српској која стално тражи изборе. “Пун сам енергије и бићу предсједник још три године, након чега […]

субота, 23 јануара, 2016 / 19:48

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је спреман да распише изборе у Српској, уколико ће истог дана бити одржани и на нивоу БиХ.

Додик, који је предсједник СНСД-а, навео да је то његов одговор опозицији у Републици Српској која стално тражи изборе.

“Пун сам енергије и бићу предсједник још три године, након чега ћу поново да се кандидујем и побиједим. То ћу учинити јер имам противнике у опозицији који су лоши људи, који не могу лични осјећај да превазиђу бавећи се политиком. Људи који мрзе не могу да воде никога. Ја никога не мрзим, они ме веселе и дају снагу да идем даље”, рекао је Додик новинарима у Дервенти након састанка са општинским одборима СНСД-а из Изборне јединице четири.

Он је додао да је потребан консензус за одржавање свих избора, те да ће СНСД дати пристанак за њихово одржавање.

Додик је подсјетио да је СДС недавно изашао у јавност и рекао да има већину у Народној скупштини Републике Српске и да је Мићо Мићић кандидат за предсједника /Владе/.

“Видљиво је да то није била истина. Сљедећа њихова фаза је тражење избора, а ако и то не успије иду на радикализацију политичке ситуације”, закључио је Додик.0 КОМЕНТАРА