Добитни тикет од 161 милион фунти

Добитни тикет највеће европске игре на срећу Евромилионер донио је свом власнику рекордан добитак од 161 милиона фунти (185 милиона евра). У овом тренутку није познато да ли тикет припада појединцу или групи људи. Побједник је погодио свих пет редовних бројева и два допунска броја. Добитна комбинација гласила је: 17, 19, 38, 42 и 45, […]

четвртак, 14 јула, 2011 / 08:32

Добитни тикет највеће европске игре на срећу Евромилионер донио је свом власнику рекордан добитак од 161 милиона фунти (185 милиона евра).

У овом тренутку није познато да ли тикет припада појединцу или групи људи.

Побједник је погодио свих пет редовних бројева и два допунска броја. Добитна комбинација гласила је: 17, 19, 38, 42 и 45, а допунски бројеви били су 9 и 10.

"Ово је највећи добитак икада забиљежен у Британији и Европи, послије анонимног добитника 113 милиона фунти у октобру прошле године", изјавио је портпарол британске лутрије.

Јавност никада није сазнала детаље о октобарском добитнику највеће награде и није познато да ли је новац припао појединцу или групи људи који играју заједно.0 КОМЕНТАРА

  1. Да је овај свијет праведан, паре је требао добити наш предсједник РС и онда бацити паре на сто и рећи: „ево за зграду Владе РС“, је ли сада ок? Или Џомбић да добије и каже пензије скачу за 8 КМ? Могао је добити и Шкрбић па да се повећа надокнада за туђу љегу и помоћ са 41КМ, на 51КМ? Могао је добити и Чубриловић па да направи тај аутопут и оног са бројачем ушутка, је ли? Гарант је добио неки Софроније Легхорн из ММФ-а да нам додатно пркоси и да уцјењује наше моралне вертикале, јебем ти тај трули запад и концепте неолиберализма..

Оставите одговор