ДФК: Домаће папричице и Марко Настић

У ДФК републици вас овог викенда очекује најразноврснија забава којa започиње са свирком трибjuт – РХЦП бенда, популарно названог "Чоли поперс". Екипу која ће обрадити хитове свјетски популарног састава чине бањалучки музичари на челу са Горјаном Петковићем и ово ће бити њихов први, премијерни наступ. У петак, 11.03.2011. нас очекује, сада већ традиционални, бањолучки мини […]

среда, 9 марта, 2011 / 12:08

У ДФК републици вас овог викенда очекује најразноврснија забава којa започиње са свирком трибjuт – РХЦП бенда, популарно названог "Чоли поперс".

Екипу која ће обрадити хитове свјетски популарног састава чине бањалучки музичари на челу са Горјаном Петковићем и ово ће бити њихов први, премијерни наступ.

У петак, 11.03.2011. нас очекује, сада већ традиционални, бањолучки мини фестивал Плави Бас, посвећен Игору Кашиковићу Калету, на којем се окупљају бањолучки бендови и присјећају се свега онога што су урадили до сада и онога што би тек требало да ураде. За сада је на Плавом басу потврдјен наступ Кликера, ХерМесса и Ез Ај Фола.

Викенд се завршава наступом тренутно најпознатијег и најуспјешнијег регионалног ди џеја, Марка Настића, познатог по својој сарадњи са великим свјетским именима, који у току 365 дана у години има више од 200 наступа,

Цијена карте је 10 КМ, а увод за Марка Настића ће направити ФлетФанк, Ди џеј Филип&Максиминус.

Карте се могу купити у ДФК пубу.Оставите одговор