Даниловград ће моћи гласати за Српску коалицију

Општински одбори Српске листе, Српске странке, Странке пензионера, инвалида и социјалне правде и Српског сабора Завјетници донијели су одлуку о јединственом наступу на локалним изборима у Даниловграду који ће се одржати за пар мјесеци.

петак, фебруар 23, 2018 / 23:37

Одлучено је и да се формира заједнички општински одбор који ће наступати у име свих чланица коалиције.

Из Српске коалиције је саопштено да су сви конституенти коалиције у оквиру заједничког општинског одбора кренули у процедуру предлагања кандидата за одборничку листу.

"На заједничкој сједници је истакнуто да је Српска коалиција у Даниловграду отворена да јој приступе све патриоте из осталих странака које се залажу за традиционалне вриједности и права српског народа", наводи се у саопштењу.

Српска коалиција позива све који њихове циљеве препознају као своје да им се придруже и нађу своје мјесто у оквиру те коалиције.

"Српска коалиција ће у наредном сазиву локалног парламента у Даниловграду и Спужу покренути све оно што други нијесу, а тиче се заштите права српског народа и свих угрожених слојева становништва на територији наше општине", закључује се у саопштењу.2 КОМЕНТАРА

Оставите одговор