Црна овца и у ФБиХ

Водич за урбану културу и умјетност Црна Овца од новембра ће се дистрибуисати у 13 градова у Босни и Херцеговини: БАЊА ЛУКА, САРАЈЕВО, МОСТАР, ТУЗЛА, ЗЕНИЦА, БРЧКО, БИЈЕЉИНА, ПРИЈЕДОР, БИХАЋ, ГРАДИШКА/СРБАЦ, ДОБОЈ, ТРЕБИЊЕ и ЈАЈЦЕ. Проширено издање водича имаће 100 страна (умјесто 68 досадашњих), и нешто већи формат 13 x 13 цм (умјесто досадашњих 10 […]

среда, септембар 8, 2010 / 17:24

Водич за урбану културу и умјетност Црна Овца од новембра ће се дистрибуисати у 13 градова у Босни и Херцеговини: БАЊА ЛУКА, САРАЈЕВО, МОСТАР, ТУЗЛА, ЗЕНИЦА, БРЧКО, БИЈЕЉИНА, ПРИЈЕДОР, БИХАЋ, ГРАДИШКА/СРБАЦ, ДОБОЈ, ТРЕБИЊЕ и ЈАЈЦЕ.

Проширено издање водича имаће 100 страна (умјесто 68 досадашњих), и нешто већи формат 13 x 13 цм (умјесто досадашњих 10 x 10 цм), те неће изгубити концепт џепног формата који је интересантан нашој циљној групи. Кроз садржај ћемо објединити урбану и културну сцену цијеле БиХ.

Садржајни концепт водича остаје исти. Покриваће дешавања и нове тенденције у областима умјетности, театра, филма, музике, литературе, урбане културе, дизајна архитектуре, кроз занимљиве чланке и високо квалитетне фотографске есеје. Профилисати ће занимљиве личности и пројекте са културне сцене, и помоћи у развитку и ширењу нових идеја.

Мјесечни распоред догађаја и дешавања на БиХ културној и урбаној сцени за сваки календарски дан, од првог до последњег дана сваког мјесеца, са подацима о врсти догађаја, сатници, мјесту одржавања, цијени улазнице и организатору.

Све заинтересоване културне институције/организације и организатори догађаја могу доставити најаве о планираним активностима редакцији до 20. у мјесецу за догађаје у нередном мјесецу, како би исти били уврштени у секцију ‘Догађаји’. Водич излази почетком мјесеца тј. до 5. у мјесецу.Оставите одговор