Чавић у Мркоњићу: Овдје је веће упориште СНСД, него у Лакташима

Увелико смо у предизборним припремама и овдје има мјеста за оптимизам. Људи су расположени да направимо бољи резултат него на локалним и прошлим општим изборима и има разлога да у то вјерујемо, поручио је синоћ предсједник НДП-а Драган Чавић, након сједнице Предсједиштва Општинског одбора НДП-а Мркоњић Град.

четвртак, август 30, 2018 / 11:19

”Разговарали смо о свим аспектима дјеловања овдје у Мркоњић Граду. Мркоњић је данас сигурно веће упориште СНСД-а него Лакташи и овдје је СНСД, својим дјеловањем против политичких противника, веома бруталан, али ми немамо страх од њихове бруталности, јер свему дође крај”, рекао је Чавић.

Он је поручио да нема дана који се није завршио у мраку, поредећи то са владавином садашњих структура у Републици Српској.

”На Сјеверном полу дан траје шест мјесеци, али након шест мјесеци дође ноћ. Што је дужи дан то је дужа и ноћ, тако ће и њима да смркне једног дана, а ми смо у функцији ”смркавања” режима, јер ће послије тога грађанима да сване”, закључио је оптимистично Чавић.

”Заједно са мном су сви ови људи, који имају исте намјере, желе промјену и друштво, након 13 година владавине једне структуре, треба промјену. Ми добро знамо шта хоћемо и још боље знамо шта нећемо”, нагласио је Чавић.

Он је истакао важност гласања за листу НДП-а за Народну скупштину Републике Српске и да је једнако важно да се гласа за кандидата Зорку Андрић за Представнички дом ПС БиХ, који је на заједничкој листи са СДС-ом.

”Како је важно гласати за све кандидате НДП-а, једнако је важно подржати кандидата за предсједника Републике Српске Вукоту Говедарицу и Младена Иванића за члана Предсједништва БиХ. Сви смо на том фону и тако ћемо да радимо и овдје у Мркоњићу”, рекао је Чавић.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДАОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *