Довољан је наслов: Клуб умјетничких душа удесио конкурс љубавне лирике у Мркоњић Граду

Конкурсу "Са љубави твојом", према мотивима пјесме "Љубав" персијског пјесника Омара Хајама, подијељен је у три старосне групе – "афирмисани пјесници", "младе наде" и "свици љубавне поезије".


Нуждић: Зашто Тужилаштво БиХ не подиже оптужнице за масакр у Мркоњић Граду?

Вршилац дужности директора Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица Виктор Нуждић рекао је да је незамисливо да нико неће бити оптужен, а камоли одговарати за бруталан злочин над Србима који су починиле јединице Хрватске војске, ХВО-а и такозване Армије БиХ у Мркоњић Граду у љето и јесен 1995, а за који је МУП Српске поднио низ извјештаја и кривичних пријава.Милан Будимир: Сјећање на Мркоњићанина, шефа катедре за класичну филологију у Београду

Милан Будимир /1891-1975/, један од најзначајнијих српских класичних филолога, редовни професор Универзитета у Београду и шеф Катедре за класичну филологију рођен је 2. новембра 1891. године у данашњем Мркоњић Граду.


Мркоњићка и Бањолучка полиција трагају за убицом монаха из манастира Глоговац

Полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град активно трагају за извршиоцем кривичног дјела, приликом којег је од задобијених повреда преминуло једно лице, а које је почињено јуче манастиру Глоговац у Шипову.Чавић у Мркоњићу: Овдје је веће упориште СНСД, него у Лакташима

Увелико смо у предизборним припремама и овдје има мјеста за оптимизам. Људи су расположени да направимо бољи резултат него на локалним и прошлим општим изборима и има разлога да у то вјерујемо, поручио је синоћ предсједник НДП-а Драган Чавић, након сједнице Предсједиштва Општинског одбора НДП-а Мркоњић Град.