Божидар Ђелић поднио оставку

Потпредсједник Владе Србије за европске интеграције Божидар Ђелић поднио је данас оставку на то мјесто и рекао да је о томе обавијестио предсједника Србије Бориса Тадића. Он је навео да је његова оставка није одраз пораза државне политике него лична одлука јер је сам најавио да ће то учинити ако Србије не добије статус кандидата. […]

петак, децембар 9, 2011 / 17:05

Потпредсједник Владе Србије за европске интеграције Божидар Ђелић поднио је данас оставку на то мјесто и рекао да је о томе обавијестио предсједника Србије Бориса Тадића.

Он је навео да је његова оставка није одраз пораза државне политике него лична одлука јер је сам најавио да ће то учинити ако Србије не добије статус кандидата.

Ђелић није хтио да одговори на питање ко је могао више да учини истичући да треба видјети како ћемо даље јер је ЕУ у интересу грађана Србије.

Морамо наставити ка ЕУ и заштитити наше грађане на Косову, рекао је Ђелић у Бриселу.0 КОМЕНТАРА

  1. Ма јел могуће мики маус из теткиног кауча поднио оставку…:P
    сад ће демократске сузе и сузице или г-узице да га убјеђују да то није прави моменат и да за Србију у ЕУ још има наде, а онда ће тамо негдје у априлу да поново васкрсне са новим ЕУ лудоријама…

  2. jahac, 09.12.2011. 18:46:55 [21878]
    Mozda pacovi napustaju Titanik

    A bio je ubjedljivo najglasniji po pitanju EU.Znao je vrlo dobro on kakav će biti scenario,zato je odmah odigrao na kartu ostavke,da se posle, što ti kažeš,kao pacov izvuče,a neko drugi bude kriv.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *