БиХ НАТО сателит: Да ли је неко видио овакве таблице?

Морате се мало боље загледати, да би видјели како ова таблица на свом плавом дијелу, резервисаном за скраћеницу државне заједнице има натпис НАТО, односно да након слова Т има четири броја.

уторак, 18 маја, 2021 / 10:45

Шта мислите да на територији државне заједнице Босне и Херцеговине видите таблице на којим пише Евразийский экономический союзЭС)?

Да ли би било необично да видите регистарске таблице са ознакама страног савеза на матрици домаће саобраћајне ознаке? Исте какву издаје МУП РС и министарства у Ефбиху? При том би се у том случају радило о економсом савезу Русије, Бјелорусије, Казахстана, Киргистана и Јерменије; а не о убилачкој ратној машини која је 1995. бомбардовала Републику Српску мијешајући се отворено у рат на муслиманско-хрватској страни.

БиХ није чланица овог војног савеза, као што није ни чланица ЕУ, а посебно НАТО. Но, заставе ЕУ и ознаке НАТО савеза по нашим институцијама, прејудицирају да ће се то десити. И то на начин и уз промоцију која је у земљама чланицама ових војних савеза углавном законом забрањена.

Ова регистарска таблица је још један од доказа да простором Дејтонског мировног споразума влада сила, те чија тачно сила, те да од тобожње "суверене БиХ" нема ама баш ништа.Оставите одговор