Београд: „Соулфлај“ промовише нови албум

Макс Кавалера (Max Cavalera) и Соулфлај (Soulfly) наступају 29. јуна у СКЦ-у. Бенд промовише нови албум ,,Омен” (Omen). Соулфлај је настао 1997. год., након што је Макс Кавалера напустио Сепултуру. ,,Омен” је седми студијски албум који је изашао 25. маја ове године. Соулфлај је постао веома популаран широм свијета првенствено због уплива трибал музике, хард […]

петак, јун 25, 2010 / 14:14

Макс Кавалера (Max Cavalera) и Соулфлај (Soulfly) наступају 29. јуна у СКЦ-у. Бенд промовише нови албум ,,Омен” (Omen).

Соулфлај је настао 1997. год., након што је Макс Кавалера напустио Сепултуру. ,,Омен” је седми студијски албум који је изашао 25. маја ове године. Соулфлај је постао веома популаран широм свијета првенствено због уплива трибал музике, хард кор музике и треш/дед метала у стилу ранијих радова Сепултуре. На албуму ,,Пропси” (Prophecy) имао је сарадњу са нашим музичарима. За пјесму “Моузес“ (Moses), имао је сарадњу са Ајзберном (Eyesburn), који су убацили и мало реге утицаја у музику Соулфлаја. За остале пјесме са овог албума, Макс је снимао дијелове са нашим познатим трубачима. Такође, на следећем албуму ,,Дарк Еиџс“ (Dark ages), Макс је сарађивао поново са нашим музичарима, тако да је поново посјетио нашу земљу на дужи период.

Ово је посебна прилика да видимо Соулфлај, јер је бенд изашао у сусрет свим фановима са ових простора. Макс и екипа су спремили посебну сет-листу која ће обухватити и раније радове, укључујући и Сепултурине ствари.

Цијена карте за овај концерт је симболичних 500 динара. (за првих 200 фанова), након тога цијена карте ће бити 600 динара, на дан концерта 900.

Предгрупа на овом концерту је Амон Дин (Ваљево) и ускоро ће бити објављена још два бенда.

Почетак концерта је у 19:00, и због новог закона мора се завршити у 00:00.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *