Барселона потврдила: Довели смо Нејмара

Вишегодишња типична бразилско-шпанска "трансфер сага" у којој је главну улогу имао фудбалер Сантоса Нејмар коначно је окончана. Шампиони Примере потврдили су на свом сајту да су довели најталентованијег младог нападача Бразила који ће за Блауграну играти наредних пет сезона. Барселона је прво вијест објавила на свом сајту подсјећајући навијаче на све оно што је Нејмар […]

недеља, 26 маја, 2013 / 10:43

Вишегодишња типична бразилско-шпанска "трансфер сага" у којој је главну улогу имао фудбалер Сантоса Нејмар коначно је окончана. Шампиони Примере потврдили су на свом сајту да су довели најталентованијег младог нападача Бразила који ће за Блауграну играти наредних пет сезона.

Барселона је прво вијест објавила на свом сајту подсјећајући навијаче на све оно што је Нејмар урадио у последњих неколико сезона, додајући на то и изјаве славних личности попут Пелеа о њему. Потом је на Твитер профилу кратко и јасно освануло: "Довели смо Нејмара, "краља" 21. века!".

"Нејмар је познат по својим феноменалним способностима на терену, због чега је ноћна мора за противничке одбране. Лијепо је гледати га на терену јер има карактеристичан стил игре, а потврду својих квалитета добио је и од легендарног Пелеа, који сматра да би једном Нејмар могао да га наслиједи. Нејмар ће за Барселону играти наредних пет сезона", стоји на сајту Каталонаца.

Остаје само да се види колико ће долазак Нејмара утицати на позицију осталих офанзивних фудбалера попут Алексиса Санчеза или Давида Виље, који већ имају понуде других клубова.