Бања Лука: Представљање новог пројекта за авантуризам

БАЊА ЛУКА – Туристичка организација Бање Луке окончала је пројекат „Врбас адвенчур рисорт“ (Vrbas Adventure Resort), који ће сутра бити представљен на локалитетима кањона ријеке Врбас, саопштено је из ове организације. Пројекат је финасирала ЕУ са 297.000 КМ, што је 90 одсто средстава, а осталих 10 процената град Бања Лука. Из Туристичке организације подсјећају да […]

среда, септембар 2, 2009 / 11:18

БАЊА ЛУКА – Туристичка организација Бање Луке окончала је пројекат „Врбас адвенчур рисорт“ (Vrbas Adventure Resort), који ће сутра бити представљен на локалитетима кањона ријеке Врбас, саопштено је из ове организације.

Пројекат је финасирала ЕУ са 297.000 КМ, што је 90 одсто средстава, а осталих 10 процената град Бања Лука.

Из Туристичке организације подсјећају да је циљ овог пројекта, између осталог, допринос регионалном економском развоју кроз јачање туризма као једног од примариних развојних сектора у БиХ, али и унапређење одрживог и конкуретног производа авантуристичког и еколошког туризма.

Сви заинтересовани пунољетни грађани могли су да поднесу пријаве до 1. септембра за учешће у спортским и авантуристичким активностима предвиђеним за сутра, а то су пјешачење, параглајдинг, тандем скок падобраном, панорамско разгледање авионом, рафтинг, хидроспид, тандем кану, пењање, бициклизам, кањонинг и ноћни рафтинг.

Организатор је обезбиједио сву неопходну опрему и квалификоване авантуристичке водиче, а све активности су бесплатне током трајања промоције.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *