Бања Лука: Одржана сједница Сената Универзитета

Сенат Универзитета у Бањалуци усвојио је академски календар за школску 2011 – 2012. годину којим је утврђено да настава почиње 3. октобра. На сједници, која је одржана 21. јула, донесена је одлука да се Клиничком центру Бањалука додијели назив Универзитетски клинички центар. Донесене су и одлуке да се звање почасни доктор наука додијели Предрагу Лазаревићу, […]

понедељак, 25 јула, 2011 / 20:05

Сенат Универзитета у Бањалуци усвојио је академски календар за школску 2011 – 2012. годину којим је утврђено да настава почиње 3. октобра.

На сједници, која је одржана 21. јула, донесена је одлука да се Клиничком центру Бањалука додијели назив Универзитетски клинички центар.

Донесене су и одлуке да се звање почасни доктор наука додијели Предрагу Лазаревићу, а звање професор емеритус Емилу Влајкију, саопштено је са Универзитета у Бањалуци.

Усвојени су приједлози споразума о сарадњи Универзитета у Бањалуци и Техничког универзитета у Кајзерслаутерну (Њемачка), о сарадњи са Универзитетом "Гоце Делчев" у Штипу (Македонија), сарадњи Академије умјетности Универзитета у Бањалуци и Јавне установе Бански двор и о академској сарадњи Универзитета у Бањалуци и Универзитета Константин Филозоф у Нитри (Словачка).

На сједници је усвојена Информација о резултатима уписа студената на први циклус студија у школској 2011 – 2012. години у првом уписном року.

Сенат Универзитета у Бањалуци усвојио је захтјев Студентског парламента Универзитета у вези са организивањем научно-стручног скупа "Студенти у сусрет науци".0 КОМЕНТАРА

  1. mauzer, 26.07.2011. 11:15:05

    Иако није тема …То је потпун кретен! Прво је 0 од човјека потом од професора. Чист ФАШИСТА! Неко ко ЈАВНО изјави да НОВИНАРУ треба смјестити метак у чело, без обзира ко је у питању, без коментара:

    http://www.youtube.com/watch?v=DP9OCT3YDLw

    Гледам сад на факултету жене што сједе на портирници БИЉЕЖЕ вријеме кад који професор дође и кад оде! Поповић је очито велики љубитељ великог брата па је увео видео надзор на факултет…